За нас

/За нас
За нас2018-05-31T23:11:48+00:00

ЗА НАС

Основната дейност на LOGOMATS.BG e изработка и внос от Европа на поръчкови лого изтривалки и стелки изработени от качествени и устойчиви материали предназначени за по-дълга употреба. Изтривалките с индивидуален дизайн и надписи, които предлагаме са за външна употреба (гумени) или за вътрешна употреба (мокетени). С годините увеличихме продуктовата гама и започнахме да предлагаме професионални ендоцветни абсорбиращи мокетени, дрениращи гумени, луксозни алуминиеви изтривалки и миньорки мъх. Всички изтривалки, стелки и килими могат да бъдат, както полезно средство за задържане на мръсотия, така и естетически красиви, тъй като ще почистват входните зони за по-дълъг период. Работим възможно най-открито и не пестим информация, като консултираме безплатно всички клиенти, които са ни потърсили. Индивидуалните отношения съчетани с добри цени са нашето предимство. Стараем се да сме максимално коректни и да доставим всеки продукт и размер до всяка точка в страната за възможно най-кратък период в бранша.

Фирмата разполага със складови наличности на професионални едноцветни интериорни и екстериорни изтривалки в техните най-често поръчвани размери предназначени за всички видове търговски, домашни и административни сгради.

Продължавайки своята дейност и развитие под мото: „Професионални изтривалки със специално предназначение“ ние предлагаме безплатна консултация и безплатен дизайн проект с възможно най-кратка процедура на поръчка, както по е-мейл така и по телефона.

Неповторимата визия, качество и функционалност съчетани с приемлива цена са предимствата на търговска марка LOGOMATS.BG. Заедно с Вас можем да продължим и да: „Да достигнем вратата на всеки клиент“

Пътят на бизнес успеха започва от Вашият праг и входна изтривалка със специално предназначение!

Настройки на кутийката за бисквитки