Видове обекти

//Видове обекти
Видове обекти2017-08-19T10:07:49+00:00

ВИДОВЕ ОБЕКТИ

Според степента на натовареност и употреба има няколко базови вида обекти:

ДОМАШНА УПОТРЕБА: Една изтривалка според конкретната нужда. Преди избор на вид изтривалка е важно да се отговори на въпросите: Да събира ли кал, сняг и пясък отвън? Да абсорбира мокрото и праха отвътре?  Тук важно е да се определи основната приоритетна цел на единична професионална изтривалка. Леко натоварени обекти могат да бъдат: Домове, вили, стоматологични кабинети, малки офиси и магазини, бутици, семейни и еко хотели и други (около 50-100 човека на ден)

СЕМЕЕН И СРЕДЕН БИЗНЕС:  В обекти със среден поток е възможно да се използва двустепенна комбинация от два вида изтривали:  1. Външна вградена изтривалка 2.Вътрешна самостоятелна изтривалка, която може свободно да се позиционира и премества според потока и сезона. Средно натоварени обекти могст да бъдат: Семейни хотели, Малки офис сгради, Офиси, Клиники, Автомобилни салони, малки ресторанти, Пицарии ,Сладкарници, Цехове, Школи за физическа подготовка  и други.(околко 200-800 човека на ден).

ОБЩЕСТВЕНИ И ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ: В натоварените обекти с екстремен човеко-поток е изключително важна правилната комбинация на минимум два-три вида професионални изтривалки..Приета за стандарт в Европа тристепенна система на почистване. В България често срещана практика е „икономично“ използване на една „универсална“ изтривалка за всичко, което води до нейното преждевременно износване и неефективност. Натоварени обекти са: Търговски центрове, офис сгради, Хотели, Банки, Училища, Детски градини, Болници, Поликлиники, Кина, Хранителни магазини и др. За такива натоварени сгради в Западна Европа е стандартно използването на три зонна система, която е комбинация от три вида изтривалки. (над 600-1000 човека на ден).

Вижте / свалете брошурата
Настройки на кутийката за бисквитки